Posted By Costin

In plin scandal Discovery vs. RCS-RDS…


Update 04.dec.2012

Si a devenit oficial.

Din 1 decembrie, UPC România oferă clienților săi două noi canale – Discovery Investigation (ID) și Animal Planet HD – acesta din urmă fiind disponibil în premieră pe piața locală. Astfel, clienții UPC se pot bucura acum de toate cele 8 canale Discovery (Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, ID – Investigation Discovery, TLC, Animal Planet și Animal Planet HD).

În plus, în perioada 1 decembrie 2012 – 7 ianuarie 2013, UPC oferă acces gratuit la toate cele 20 de canale documentare existente în grilă. Clienții care nu beneficiază de abonamente în care sunt incluse aceste canale documentare se pot bucura acum de conținut de calitate, oferit cadou de UPC în luna decembrie. Astfel, întreaga bază de clienți UPC va putea viziona gratuit programele oferite de aceste 20 de canale.

UPC România este în continuare operatorul cu cea mai extinsă grilă de canale documentare, 5 dintre acestea fiind disponibile în format HD. În prezent, grila de canale documentare a UPC România include – Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Travel Mix, Discovery ID, Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, History Channel, DaVinci Learning, Zone Reality, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, Travel Channel, Discovery Showcase HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, History Channel HD și Animal Planet HD.

* comunicat de presa

Articolul initial

(pentru cei care inca nu stiu, iata)

… UPC a publicat astazi pe pagina de Facebook urmatoarele:

Dragi fani curiosi ai UPC, din decembrie va oferim cea mai extinsa grila de documentare – 20 canale (avem si toate cele 8 canale ale Discovery Networks), reusind astfel sa va aducem continut superb care sa va lumineze sarbatorile. De la 1 decembrie avem in grila Discovery ID, iar In premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD.

Iar partea cea mai buna este ca oferim vizionare libera in decembrie pentru toti cei care sunt si care doresc sa vina in reteaua noastra. Pentru mai multe detalii sunati la 031 100 1000 sau trimiteti numele, nr de telefon, adresa de email si adresa completa la [email protected]

Merry Merry Curiosity!

😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments