Posted By Costin

Asta DA incarcator pentru telefoanele mobile! :-)


Va mai aduceti aminte de derulatoarele de casete video (VHS)?

Bine, ar trebui sa aveti, cumva, lejer peste 25 de primaveri. Altfel, in urma cu vreo 30 de ani, filmele erau imprimate pe casete cu banda magnetica. Iar cand terminai de vazut un film trebuia sa-l derulezi de la capat, altfel plateai o taxa in plus magazinului de inchirieri filme, un fel de vPlay off line la vremea respectiva :-).

Mai jos aveti un gadget oarecum asemanator, gadget care va ajuta sa incarcati un telefon mobil, de exemplu, dand la manivela. Astfel, cu un minutel de exercitiu fizic, puteti incarca aparatul pentru a putea da un telefon scurt de 30 de secunde, ori un sms. Consumi si ceva calorii, insa poti sa incarci telefonul si pe o insula pustie. Semnal sa aveti!

Se numeste Etón BoostTurbine2000, costa $60 si se poate achizitiona de aici. Pai nu merita? 🙂
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments