Posted By Costin

Incasari de sute de milioane de dolari in prima zi?


Stim despre filme, industrie in care primul weekend e aproape intotdeauna decisiv. O vezi in comunicatele de a doua zi. Stim despre IT&C, exemplele cele mai cunoscute fiind lansarile Apple si, mai nou, cele de la Samsung, din zona terminalelor mobile.

Mai nimeni insa nu urmareste industria de jocuri dpdv bussiness (bine, mai putin Bobby, felicitari pentru jumatatea de milion finantare!). Altfel, cu totii ne jucam cate ceva, fie ca e vorba de device-urile mobile, PC, ori console, precum Xbox sau Playstation.

Iar cea mai mare lansare a unui joc in 2012, i-a adus companiei producatoare $500.000.000 in prima zi. Este vorba despre Call of Duty – Black Ops II de la Activision. Intreaga poveste o gasiti aici, alte informatii despre holding-ul american Activision Blizzard, Inc. fiind disponibile pe tag.

Trailer-ul a inregistrat si el 32.1 milioane vizualizari pe Youtube. In 20 de zile.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments