Posted By Costin

Lansari: Tati.ro


tati.ro

Sebastian Cochinescu1, cunoscut in mediul online romanesc pentru mar.ro, insa si pentru iesirile artistice, cantand in trupe precum StereoBites, ori Hara, a lansat zilele trecute tati.ro, un blog pentru barbatii care nu au chef sa scotoceasca tot netul pentru a afla, rapid, cum sa o ajute pe mami, de exemplu. Adica tatii cool, asa, ca Dragos Novac.

In ciuda faptului ca i-am spus sa stea linistit si sa gandeasca / sa se apuce de treburi serioase, mi-a promis ca, peste cativa ani, tati.ro va deveni un punct de reper pentru viitorii parinti, ca el si ca mine. In ideea in care el asteapta totusi un copil in urmatoarea perioada, eu inca ma chinui cu copilul din mine. M-am umplut de zahar. Plang si astazi! 🙂

* ca fapt, proaspat lansata retea sociala pentru mamici n-ati scapat-o, nu?

Note de subsol:
1. Sebastian Cochinescu – Technical and New Media Director la Burda Romania. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments