Posted By Costin

Logo-ul Google de 1 decembrie va fi…


Iar mai departe va trebui sa stabiliti voi, intrand aici si votand unul dintre cele 30 logo-uri alese de catre un super juriu din peste 10.000 de inscrieri de la copii din intreaga tara, cate 15 pentru fiecare grupa de varsta (clasele I-IV, respectiv clasele V-VIII).

Dupa cum cel mai probabil stiti, Google a organizat un concurs pentru toti elevii claselor I-VIII din Romania pentru Doodle-ul care va inlocui logo-ul Google in data de 1 decembrie, anul acesta. Pe 29 vom afla castigatorul, Google organizand o ceremonie de premiere.

Aveti timp de vot pana in data de 27 noiembrie. Mai jos aveti si doua doodle-uri care mie mi-au placut cel mai mult, cate unul din fiecare categorie de varsta. Sper sa castige unul dintre aceastea :-).


clasele I-IV – vot aici


clasele V-VIII – vot aici

* de mici mi ti-i pregateste Google. de mici! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments