Posted By Costin

m.sport.ro, un nou record de trafic in topul celor mai vizitate mobisite-uri din Romania (10.2012)


Am ramas dator cu topul celor mai vizitate site-uri pentru terminalele mobile din Romania, top care, in luna octombrie, a fost format din aceleasi site-uri prezente in top si in septembrie, diferentele aducandu-le schimabarile de pozitie dintre grupurile de site-uri m.cancan.ro si m.stirileprotv.ro, m.evz.ro si m.hotnews.ro, si m.antena3.ro si m.adevarul.ro.

Altfel, m.sport.ro a reusit depasirea milestone-ului de 4 milioane de vizite, stabilind astfel un nou record pentru topul celor mai vizitate site-uri din Romania pentru terminalele mobile: 4.029.403 vizite. Daca ProTV detine 4 din 10 cele mai vizitate site-uri din Romania auditate de BRAT, odata cu mutarea cancan.ro in Pache, ProTV are si trei mobisite-uri de top.

topul celor mai vizitate mobisiteuri SATI 102012

top mobisiteuri septembrie 2012


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments