Posted By Costin

De preferat ar fi sa nu iluminati soseaua cu un mouse…


Mai tineti minte clipurile virale de la Mercedes?

Pentru al IV-lea an la rand, compania declara luna noiembrie drept luna sigurantei si incurajeaza responsabilitatea in trafic oferind teste de lumini gratuite in toate Centrele Autorizate de Service Mercedes Benz din tara, fiind si singura companie auto care deruleaza un astfel de program national de prevenire a accidentelor pe timp de noapte.

Actiunea prin care se comunica posibilitatea verificarii si reglarii gratuite a luminilor exterioare pentru toate autoturismele si autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz contine si o componenta social media, compania folosind inclusiv Facebook – vezi aplicatia pentru a intelege si titlul postului (asta apropo si de ce povesteam la punctul 2 de aici).

PS. Mai tineti minte #MBtweetrace?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments