Posted By Costin

Lansari: Okazii.ro pe iPhone


Okazii.ro au lansat astazi, oficial, aplicatia pentru iPhone. Aceasta permite navigarea printre cele peste 2 milioane de produse noi si second-hand si cumpararea articolelor dorite de pe site, precum si accesul rapid la produsele aflate la promotie de pe Okazii.ro.

Dintre functioalitati amintesc comandarea imediata a produselor disponibile pe site, vizualizarea notificarilor legate de procesul de tranzactionare, posibilitatea de a initia discutii cu alti utilizatori prin intermediul mesajelor si de a adauga la favorite cautari, produse si vanzatori.

In appstore, aplicatia Okazii.ro este disponibila din data de 1 noiembrie, pana ieri aceasta inregistrand peste 10.000 de download-uri, peste 50.000 produse vizualizate, peste 30.000 cautari, peste 15.000 mesaje trimise si primite, precum si peste 1.000 tranzactii.

Aplicatia okazii.ro se poate descarca de aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments