Posted By Costin

Piscotul, rasfatul a-lister-ilor


Am privit dezinteresat orice discutie pe tema fatidicului “piscot” din blogosfera. Continui sa o fac, in ciuda faptului ca apar discutii ca aceasta, care-mi ridica, de fiecare data, un semn de intrebare. Ma explic, folosind o paralela dintr-un domeniu banal.

De cate ori i-ati auzit voi pe Mutu, Hagi, Stelea, ori Iordanescu, Lucescu etc (A-listeri), sa se aprinda la orice greseala pe care o fac cei de la Recolta Smeeni (e doar un exemplu de D-listeri, gen, nu stiu daca mai exista echipa asta), pentru a-i educa, pe modelul Zoso?

și hai să mai spun ceva, dacă tot m-am apucat: din cauza atitudinilor ca cea citată mai sus, mie îmi e sincer rușine când se întâmplă să îmi spună cineva că sunt “blogger”.

Simona Tache (tot aici)

Am vazut pe ProTV, cred, intr-una din serile precedente, cum un jucator alerga un arbitru sa-i dea omorul. La propriu. L-a si atins chiar, de cateva ori, dupa ceafa, cu degetele stranse-n pumn. Irelevante, motivele, numele acestora etc, relevanta doar pozitia indivizilor, situata undeva in divizia X.

Ar trebui sa fiu revoltat ca nu a sarit in aceeasi seara Chivu din galosi sa-l mulstruluiasca pe individul in cauza si comportamentul lui total non-sportiv, adaugand faptul ca ii este rusine ca a fost fotbalist? Sau ca nu a iesit Marica pe sticla sa-si exprime profundul dispret fata de breasla, dezicandu-se de aceasta?

Nu aveti impresia ca sunt momente ne alintam prea mult cu statutul de a-lister (trecand peste faptul ca, in Romania, termenul este putin bombastic)?


sursa foto


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments