Posted By Costin

VEZI DE CE plange Serban Huidu! (social media in ProTV)


Later edit:
1. Au fost sterse postul de pe Facebook si articolul de pe acasatv.ro (ori modificat titlul/URL-ul)
2. A fost modificat titlul de pe perfecte.ro
Ma inclin. Multumesc!

Postul initial:

Daca Pro-ul (si aici ma refer la divizia online) a avut, destul de multi ani, o conduita impecabila in abordarea online-ului (Berza, Pop, sunt norocos ca v-am avut colegi), ma tem ca titlurile aiuristice si rezultatul dezamagitor al asteptarilor induse utilzatorilor nu fac deloc cinste la ce s-a construit acolo, cu foarte multa munca a unei echipe ce abia incapea intr-o camaruta din fata redactiei de stiri.

Personal, situatia nu ma afecteaza cu nimic mai mult decat o mahnire trecatoare *. Iar Paule, nu am nimic cu tine si iti respect reciproca, judecand dupa lucruri vorbite pe la colturi si diferite de realitate, insa cred ca situatia a devenit prea de porc si se regaseste la maxim 2-3 zile in newslettere, aproape in fiecare zi pe Facebook si sporadic chiar si in articole. Nu ca ai avea tu, neaparat, vreo putere.

* pe vremuri, ne “bateam” curat cu derapajele celorlalti, de aici si satisfactiile imense.

Mbon. Desfasurator:
1. Pe facebook (perfecte.ro). Aici.
2. Pe site (perfecte.ro). Aici.
3. “Continuarea” (acasatv.ro). Aici.

Sarind peste formularea “surprins in cea mai socanta ipostaza a vietii lui”, pana la urma Serban Huidu nu facea decat sa planga rezemat d’un gard si, uitandu-ne in urma, orice troglodit isi poate da seama ca a avut parte, din pacate, de ipostaze socante as in DEX, de ce plangea Huidu? Ca asta fu incetive-ul de-am plecat de pe Facebook. Corect?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments