Posted By Costin

Plantronics Voyager Legend, sau cum am inceput sa vorbesc cu un handsfree


Dupa ce am testat si m-am indragostit pur si simplu de Voyager Pro HD de la Plantronics, motiv pentru care am scris la vremea respectiva despre micile intreprinderi utile din viata noastra pe care ajungem sa le iubim, l-am… pierdut :-). Drept urmare, l-am inlocuit cu un Plantronics Voyager Legend, cea mai noua casca din familia Voyager.

Senzatia e aceeasi pe care am descris-o si in articolul despre Pro HD, insa Legend-ul vine cu o autonomie a acumulatorului mult mai mare, 7 ore in convorbire si 11 zile in stand-by, si cu o functie simpatica prin intermediul careia poti raspunde la telefon prin comanda vocala, casca stiind de “Answer” si “Ignore”.

Cutia contine hadsfree-ul, un incarcator pentru masina si unul pentru acasa. Butoanele de pe el sunt pozitionate altfel, mult mai usor de manevrat, iar casca dispune de 3 microfoane care anuleaza zgomotele si vantul (tehnologia se numeste Smart Senzor™). Plantronics Voyager Legend costa 429 lei.

Place? 😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments