Posted By Costin

Cel mai rapid tractor din lume!


Credeam ca la viralul de vineri de saptamana aceasta ar fi trebuit sa revin la clipul Red Bull, insa ce a reusit sa faca un suedez dintr-un tractor Volvo face mai mult decat un montaj frumos marca Red Bull. Vorbim despre derapaje controlate, sprint-uri si burn-out in valoare aproape 4 milioane de vizualizari pe Youtube in 5 zile.

In social media, clipul filmat cel mai probabil cu un telefon mobil s-a descurcat exceptional, cele 650.000 de postari pe Facebook, peste 3000 de mentiuni pe Twitter si 110 posturi pe bloguri ajutandu-l sa ajunga printre cele mai vizualizate secvente video pe Youtube saptamana aceasta, cu o crestere de peste 700.000 vizualizari pe zi.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments