Posted By Costin

relansari: cancan.ro, “lider”-ul din Pache


Ajuns in portofoliul din Pache Protopopescu de luna trecuta, cancan.ro a fost relansat de catre echipa Internet ProTV. Daca e sa judecam dupa data comunicatului de aici, a fost relansat astazi, insa ma indoiesc profund. Nu-l vad pe Marius Malaias sa atinga vreo tasta peste weekend. Mai degraba, as asocia relansarea cancan.ro cu caderea pe care au suferit-o toate site-urile ProTV in seara relansarii incont.ro.

Lider al pietei romanesti de online in aproape jumatate din zilele anului, Cancan.ro este si cea mai importanta sursa de imagini exclusive. Cu cele peste 4000 de fotografii originale publicate in fiecare luna si aproape 150 de videouri exclusive, site-ul livreaza cel mai bogat continut foto-video din .ro. De astazi, acest continut este si mai bine pus in valoare pe noul Cancan.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments