Punct RO
Posted By Costin

Revolutia din 1989, powered by Google si Televiziunea Romana


Televiziunea Romana si Google au incheiat un parteneriat in vederea lansarii unei colectii online sub titlul Caderea Cortinei de Fier, pentru a marca apropiata aniversare a 23 de ani de la caderea Zidului Berlinului.

Colectia este disponibila pe platforma Google Cultural Institute si contine 13 expozitii despre evenimente care au generat prabusirea regimurilor comuniste din Germania, Polonia si Romania (foto, video, citate).

Cautati “Procesul si executia”, “Revolutia Romana, transmisa in direct”, “Bucuresti, orasul victoriei” si “Timisoara, primul oras liber”. In special cei mai tineri dintre voi. Sunt bucati de istorie pe care majoritatea le-am trait, iar unii si-au dat chiar si viata.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments