Posted By Costin

Romanii au murit in revolutia din ’89 pentru ca TU sa te poti uita pe VPLAY.ro!


Intrerupem programul de duminica cu un scurt anunt important pentru tara.

Un grup de romani ce apartin generatiei care fredoneaza refrenele super cunoscute “I’m lovin’ it!” si “So Good” ale hit-urilor prezentate de catre companii in pauzele filmelor de pe TV, au organizat o campanie pe Facebook invocand perioade din istoria Romaniei pe care le-ar fi cunoscut doar daca ar fi deschis cartile de istorie.

Ma gandesc ca urmatoarea actiune pe care o vor intreprinde va fi asaltul asupra cinematografelor din mall-uri. Pana la urma, acestea sunt amplasate pe teritoriul romanesc, teritoriu pe care l-am (re)castigat in multe batalii impotriva romanilor, turcilor, tatarilor, austo-ungarilor si, de ce nu, Iliescu, Nastase, Basescu, Crin si altii.

Pana atunci insa…Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments