? media & mkt
Posted By Costin

Robert Berza: “Internet ProTV a atins ieri milionu’ de unici”


Cred ca merita punctata ca milestone care sa se regaseasca in recorduri de trafic, chiar daca, de fapt, tinta este de 1.000.000 de unici pe zi pentru stirileprotv.ro :-). In alta ordine de idei, Site-urile de internet din ProTV au cumulat, ieri, peste 1.000.000 de vizitatori unici.

Vorbim despre yoda.ro, voyo.ro, stirileprotv.ro, sport.ro, provideo.ro, protvintl.ro, protv.ro, profm.ro, procinema.ro, perfecte.ro, music-fm.ro, mtv.ro, incont.ro, hmultiplex.ro, foodstory.ro, depici.ro, debarbati.ro, dancefm.ro, conquiztador.ro, cinemapro.ro, cancan.ro si acasatv.ro.

Informatia a fost data publicitatii pe Twitter de catre Robert Berza1, Head of Internet Division, CME, compania care detine, in Romania, ProTV S.A. si business-urile din Buftea.

Note de subsol:
1. Robert Berza – Head of Internet Division, CME. Blog | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments