Posted By Costin

1900 de telefoane mobile au fost «plantate» in apropiere de Ploiesti


In cadrul programului “I love recycling”, readus in atentia publicului de catre COSMOTE in martie, cu ocazia Orei Pamantului, s-au colectat in retele de magazine COSMOTE si Germanos, pentru reciclare, 1900 de telefoane mobile vechi, precum si accesorii.

Pentru fiecare dintre acestea, ca parte a programului Adopta o padure, mai bine de 200 de persoane formate din angajati ai companiei, bloggeri si voluntari, au plantat sambata trecuta cate un copac in apropiere de Ploiesti, COSMOTE Romania contribuind cu inca alti 5000 de copaci.

COSMOTE Romania a lansat programul Adopta o padure in anul 2009, prin plantarea a 5.000 de copaci in padurea Caciulati, in apropiere de Balotesti. In anul urmator, echipa de voluntari a plantat 10.000 de puieti de stejar pe o suprafata de 20.000 mp in estul Ploiestiului, cu sprijinul Asociatiei MaiMultVerde si a Serviciul de Gospodarire Urbana Ploiesti, revenind in 2011 cu lucrari de completare si ingrijire.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments