Posted By Costin

Update Facebook: Functia SHARE, disponibila si pentru mobil?


Una dintre cele mai necesare si cerute update-uri pentru Facebook a fost posibilitatea utilizatorilor de a putea prelua pe profilul personal imagini si posturi de pe alta profile ori pagini. Din cate inteleg, incepand de ieri chiar, aceasta functie este disponibila atat pe m.facebook.com (sursa), cat si in aplicatiile mobile (sursa) (descarca pentru Android | descarca pentru iOS).

Am testat pe m.facebook.com, am facut update la aplicatie, insa functia in cauza bag seama ca se afla in pauza de publicitate. A mai reusit cineva sa o vada, macar, ori pentru orice alta limba in afara de engleza mai… dureaza? Observ ca Dan Dragomir foloseste Facebook in limba engleza.


Facebook for Android


m.facebook.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments