Posted By Costin

VEZI aici cum ar arata articolele gsp.ro dupa modelul sport.ro! “Punem pariu ca pui botul si dai click?”


Gazeta Sporturilor reactioneaza la titlurile promovate in exces de echipa inca tanara, de altfel, din Pache Protopopescu, NU VREI SĂ RATEZI ASTA! Clipul care-l face pe Messi să plîngă ca un hipster fără pălărie! Îți dai palme cu piciorul peste față cînd îl vezi! fiind doar unul dintre titlurile pe care homepage-ul gsp.ro le propune in cadrul campaniei Click less, think more!.

Cum un scandal in online-ul mioritic nu se putea opri aici, timesnewroman.ro, publicatie online care, de vreo 3 saptamani, posteaza articole pe banda rulanta despre inteligenta titlurilor sport.ro, articole ce ajung in topurile celor mai viralizate stiri, reactioneaza rapid si publica Rămâi PROST când o să vezi ce campanie originală a făcut GSP.ro. Dă CLICK aici!, cerand tribut 5 lazi de bere.

Popcorn, please! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments