Posted By Costin

Vodafone Romania, actionar Zonga. Cum “raspunde” Orange Romania?


Dupa cum probabil stiti, Vodafone Romania a decis sa investeasca in Zonga, devenind actionar minoritar al Trilulilu Music, compania care a creat platforma, aceasta asociere aducand beneficii exclusive clientilor Vodafone.

Azi, de la Orange Romania:

Orange aduce în premieră clienților din România muzică nelimitată prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori.

Serviciul este inclus in abonamentele Pantera (trafic nelimitat, melodiile se pot chiar si descarca pe telefon), restul putand cumpara Deezer Premium la 4,99 euro (TVA inclus). Asta e informatie pe care nu o inteleg, in ideea in care Deezer Premium costa 3.49 EUR pe site-ul lor, iar Orange, in acest caz, taxeaza pentru trafic. (updated in comentarii, aici).

Update:

Astfel, clienții care cumpără unul dintre abonamentele Panteră cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Panteră pe care îl utilizează deja primesc muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni. De asemenea, aceștia beneficiază și de internet mobil și TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Clienții care au alte abonamente Orange sau dețin un abonament Panteră, dar nu fac o prelungire contractuala cu doi ani în perioada promoției au posibilitatea de a cumpăra opțiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus). Opțiunea le oferă acces la catalogul Deezer și pot asculta muzică pe computer sau pe mobil, consumând din traficul de date inclus în abonament sau fiind tarifați în funcție de traficul de date realizat. În curând opțiunea va fi disponibilă și pentru clienții Orange PrePay.

Detalii aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments