Posted By Costin

Evenimente: 20 de ani de internet


* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

Joi, 13 decembrie 2012, intre orele 9:00 – 15:00, la Hotel Royal din Bucuresti (B-dul Mircea Voda, nr. 28, Sala Mircea Voda, sector 3) va avea loc un eveniment cu tema “20 de ani de Internet. Evolutie si Perspective: De la reglementare la guvernanta Internet”.

Evenimentul este organizat de Internet Society, misiunea organizatiei fiind acea de a promova standardele, edicatia si politicile pe baza carora functioneaza internetul, dezvoltarea libera a acestuia, evolutia si folosirea lui in folosul oamenilor din intreaga lume (vezi echipa).

Participarea la eveniment este gratuita, insa conditionata de inscriere. Agenda si invitatii sunt disponibile aici, inregistrarea se poate face aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments