Posted By Costin

3 (de rau) cu instagram si cateva recomandari de conturi faine


instagram

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie anul acesta. Stiti care este prima fotografie publicata pe instagr.am?

Descarca instagr.am:

1. Via Manafu, aflam ca in ziua Craciunului numarul vizitatorilor activi a scazut cu 25%, no doubt a cause for concern for the San Francisco-based company. Nimeni nu s-a gandit ca, cel mai probabil, fu Craciunul :-).

* later edit. a scris si Radu pe tema asta.

2. Via Mediafax, aflam, tot de Craciun, ca un nene din Statele Unite a dat in judecata Instagram pentru faptul ca ultimele schimbari din cadrul politicii de confidentialitate ale serviciului fotografic au fost schimbate intr-o maniera neclara. Sarbatori fericite, gen!

3. CNET scris un articol de 2000 de semne pentru a explica cum va puteti sterge contul de pe instagram, reluand iatasi, pentru cei care probabil inca nu au aflat, povestea intreaga.

Daca ati ajuns pana aici si nu v-a cuprins dragul de a va sterge contul, iata cateva recomandari de oameni si o televiziune pe care ii puteti urmari pe instagram: travelholics si natgeo, pentru fotografii color, si themoise, bulanoka, kce7, koci, o lista de oameni care publica fotografii B&W.

* Evident, follow ecostin, B&W pentru inca cateva luni, cred 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments