Posted By Costin

Andrei Plesu are blog


A fi sau a nu fi (pe blog) – de Andrei Plesu

Andrei Plesu

Experienţa Forum-urilor născute sub articolele mele nu mi-a priit. M-am văzut, brusc, asediat de psihologii contorsionate, grăbite să profite de libertatea practic nelimitată a injuriei, a partizanatului, a aflării în treabă, a vanităţii.

Am fost rugat să mor (prin spînzurare sau glonţ), mi s-a spus că sunt burtos, mai urît decît un crocodil, ţigan, securist, elitist etc. Nu zic, ici-acolo, pun mîna pe condei şi oameni cumsecade. Am ajuns însă la concluzia că nu e sănătos să dai cuvintele pe seama oricui, tot astfel cum nu e sănătos să vinzi la liber revolvere.

Cuvintele nu sunt mai puţin primejdioase. Cu atît mai mult cu cît par mai inofensive.

Nu cred ca exista blogger, sa zicem din primii 300 din Romania, care sa nu inteleaga intru totul citatul de mai sus si care sa nu fi fost influentat in cel putin un articol de aceste psihologii contorsionate, dupa cum le numeste Plesu. Ori sa nu se fi gandit sa se opreasca din drum (unii chiar au facut-o, partial sau total).

Articolul complet este aici, stirea fiind ca Andrei Plesu a devenit blogger. Dacă reuşesc, voi putea zice, ca domnul Jourdain, că, în fond, toată viaţa am practicat blogăreala, chiar dacă n-am ştiut c-o fac. 🙂

PS. Desi cred in dialog pe blog, am momente, din ce in ce mai dese in ultimii 2 ani, cand il inteleg perfect si pe Seth Godin. Decat 20 de comentarii irelevante, ori in aceeasi directie ca cea amintita de Plesu mai sus, care-ti mananca nu numai timp, mai bine 0 si ne auzim in social media, ori la evenimente si meetinguri. Daca e cazul.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments