Posted By Costin

Aplicatii pentru mobil: Baneasa Shopping City pentru terminalele cu Android


Baneasa Shopping City anunta lansarea aplicatiei pentru terminalele cu Android, telefoane si tablete, aplicatie compusa din doua sectiuni principale: Baneasa Shopping City, pentru shopping, si Grand Cinema Digiplex, ce ofera informatii despre programul cinematografului.

O chestiune care mi s-a parut super tare este faptul ca aplicatia integreaza si o optiune “Parking reminder”. E pe modelul tot patitu-i priceput, ori cunoscatorii stie ;-).

Din pacate insa, aplicatia este disponibila incepand cu 22 decembrie, revin la momentul respectiv cu link-ul de descarcare. In plus, inteleg ca in perioada urmatoare se va lansa si o aplicatie pentru iPhone si iPad. As putea pune ramasag ca e gata, insa dureaza mai mult cu itunes-ul :-/.

Iata si cateva imagini.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments