Posted By Costin

Blog’n’Roll 2012 – foto si video


Aseara, in Route 66 (fost Coyote Cafe), aceeasi locatie in care s-au desfasurat si primele 2 editii, a avut loc Blog’n’Roll 2012, un eveniment care, in ciuda alegerilor, ploii si, ulterior, a ninsorii, a umplut centrul Bucurestiului de voie buna, muzica, karaoke si bloggeri pana dupa miezul noptii.

Juriul la munca

Make, cel mai cel membru al juriului!

Mihaela de la UTV si Mamasita! :-D

Ruby!

Evenimentul s-a desfasurat cu sprijinul CAT Music, care, recent, si-a relansat site-ul si a lansat o aplicatie pentru iPhone si Android. Aplicatia, pe langa ultimele stiri din domeniu, precum si o legatura directa cu artistii si proprietatile online CAT MUSIC, vine in ajutorul oricarui aspirant la karaoke cu negative romanesti. 🙂

Unde vor fi fotografiile si clipurile video?
Parte din nebunia de aseara am avut timp sa o urc pe blogandroll.ro, mai sunt cateva clipuri de urcat, clipuri ce vor fi publicate, cel mai probabil, in cursul acestei seri.

Bloggerii care au facut fotografii / video sunt rugati sa lase un comentariu aici pentru a le adauga link-urile in cadrul paginii respective.

Multumim juriului pentru ca a avut rabdare cu noi pana spre miezul noptii, sustinatorilor (lista se regaseste in sidebarul blogandroll.ro) si Madalinei (la multi ani!), care a bricolat aproximativ 30 de minute prin rapoartele juriului pentru a putea declara castigatorii!

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, iata si castigatorii Blog’n’Roll 2012!

Locul 1 – Anca Duma
Locul 2 – Surubel
Locul 3 – Bogdan x2

Premiul de popularitate: Nihasa, Ionut Bunescu, Webmyc si Andrei Cismaru!
Zmeurel Blog’n’Roll 2012: Laurentiu Buica

Avem si un clip cu cvartetul care a luat premiul de popularitate, thumb-ul fiind singura marturie ca Webmyc executa C-ul din YMCA. S-a straduit :-).

YMCA – Blog’n’Roll 2012! from ReFresh.Ro on Vimeo.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments