Posted By Costin

Blog’n’Roll 3 cu Voltaj, Ruby si Mandinga, editie speciala de karaoke in blogosfera! :)


In 2007 si 2008, pe vremea cand blogosfera o puteai numara din 3-4 lepse ;-), am organizat Blog’n’Roll impreuna cu Sorin Tudor, un eveniment in cadrul caruia noi, bloggerii, ne faceam de ras cantand pe rand in fata celorlalti, in timp ce restul filmau si faceau poze. Si ne-am tot facut de ras, cateva sute de bloggeri in fiecare an :-D.

Au fost primele evenimente din blogosfera ce au adunat vocile si le-au pus la treaba in adevaratul sens al cuvantului. Si, judecand dupa non-talentele muzicale din fiecare dintre cei care au fost prezenti la eveniment, putem afirma cu mana pe inima ca cele doua editii au fost super-reusite din toate punctele de vedere!

Neavand insa Facebook la vremea respectiva, marturiile au ramas bine ascunse prin arhivele unor bloggeri care apropie deceniul de cand scriu. Hmmm. L-ati vazut, de exemplu, vreodata, pe Calin Fusu cantand? Ori pe Vali Petcu? Ori pe mine dandu-ma cu capul de un perete? Ei bine, lucrurile au fost cu mult mai complicate ;-).

Anul acesta, am profitat de relansarea site-ului CAT Music si lansarea unei aplicatii prin intermediul careia va puteti testa aptitudinile de karaoke (download iOS | Android – public beta) si, astfel, iata-ne la cateva zile distanta de Blog’n’Roll, editia a III-a, editie jurizata de cateva dintre cele mai vechi voci din blogosfera!

Mai mult decat atat, de aceasta data nu ne vom face de ras singuri, ci alaturi si de cateva trupe si vedete care vor canta alaturi de noi. Vorbim de Voltaj, Ruby, Mandinga si alti cativa invitati surpriza. Deh, acum avem si Facebook, si Twitter, si peste 10k bloguri active luna de luna. Nu ne permitem altfel decat cu stil! :-)))

Asadar, iata datele de care mai aveti nevoie:
– Cand? 9 decembrie 2012, incepand cu ora 19:00
– Unde? Route 66 (fost Coyote Café, Calea Victoriei nr. 48-50)
– Site oficial? www.blogandroll.ro
– Inscrierea? Gratuita, conditionata de un comentariu in pagina de inscriere.

PS. Ajuta-ma, te rog, sa afle cat mai multi bloggeri despre eveniment!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments