Posted By Costin

Clipul care a inregistrat 52 milioane vizualizari intr-o saptamana!


kobe vs messi

Kobe Bryant si Lionel Messi, intr-o reclama pentru Turkish Airlines, se intrec in executii de tot felul, de la mingi pana la baloane, pentru dreptul de a da un autograf unui copil, care, intr-un final, cedeaza in fata unei inghetate oferite de insotitoarea de bord. 🙂

Clipul, urcat pe Youtube in urma cu o saptamana, a sarit de 52 de milioane de vizualizari, sustinut fiind de cifre din social media cu mult mai mici decat cele pe care le-au raportat, de exemplu, alte clipuri prezente in cadrul viralului de vineri.

Vorbim de aproape 1.000.000 de share-uri pe Facebook, putin peste 34.000 de tweets si aproape 300 de articole pe bloguri.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments