Posted By Costin

“Chef de viata”, tema unui concurs de fotografie organizat pe instagr.am


Cu ocazia Portret de familie 2.0, Foto Union organizeaza un concurs de fotografie pe instagr.am, concurs ce are ca tema cheful de viata. (am inceput inscrierile cu aceasta :-); ma puteti urmari pe instagr.am aici)

[…]un instantaneu surprins pe stradă/la birou/acasă/la o petrecere emite suficient de multă energie pozitivă și vă duce cu gîndul la campania noastră de fotografie. Hint: noțiunea termenului de familie este fooooooarte extinsă. Fotografiile, deci, nu trebuie neapărat să surprindă familii, ci… să ne descrețească frunțile. (de aici)

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie anul acesta. Stiti care este prima fotografie publicata pe instagr.am?

Descarca instagr.am.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.