Posted By Costin

Aplicatii: Click 24 Banking de la BCR


Tot uit de cateva zile de cand am descoperit-o (via) sa va semnalez Click 24 Banking, aplicatia pentru telefoane mobile cu Android si iPhone, pe care BCR a lansat-o la mijlocul lunii octombrie. Conectarea in internet banking se face pe baza numarului de utilizator si a codului unic generat de token beneficiind de aceeasi securitate sporita, aparent mult mai usor decat cea lansata de UniCredit Tiriac Bank.

Click 24 Banking BCR

Cu ajutorul acesteia, orice utilizator de telefon cu Android, ori iPhone, poate cauta ATM-uri, suna la serviciul Info BCR sau vizualiza cursurile valutare, in timp ce clientii BCR pot duce la bun sfarsit cateva operatiuni printre care urmatoarele (lista completa aici):
– vizualizarea tranzactiilor imediat ce se petrec
– verificarea soldului conturilor si ale cardurilor de credit in timp real
– plata facturilor, fara comision, folosind sabloanele speciale
– vizualizarea platilor programate in viitor
– Transferi bani catre prieteni sau parteneri, ori din contul de economii in contul curent
– Schimbi bani in alte monede la curs preferential

Aplicatia Click 24 Banking BCR poate fi descarcata folosind butoanele de mai jos.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments