Posted By Costin

Clipul care a inregistrat 9 milioane de vizualizari pe zi


Daca nu ma insel, clipul de mai jos a circulat in urma cu 2 zile pe Facebook. Publicat pe 18 decembrie, clipul a depasit in urma cu cateva minute milestone-ul de 28.5 milioane de vizualizari pe Youtube. In social media acesta a inregistrat 1,3 milioane mentiuni pe Facebook, 40.000 de mesaje pe Twitter si peste 500 de articole pe bloguri.

Saptamana trecuta, Kobe Bryant si Lionel Messi, intr-o reclama pentru Turkish Airlines, se intreceau in executii de tot felul, de la mingi pana la baloane, pentru dreptul de a da un autograf unui copil, care, intr-un final, a cedat in fata unei inghetate oferite de insotitoarea de bord. Clipul crestea cu 6 milioane de vizualizari pe zi.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments