Posted By Costin

Evenimente: Prima conferinta despre instagr.am din Romania!


* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

Instagramology

Pe 13 decembrie incepand cu ora 19:00, Casa TIFF din Cluj va gazdui prima conferinta despre instagr.am din Romania (povestea aici). Daca doriti sa sustineti evenimentul, gasiti aici un set de bannere. Pagina de Facebook refresh.ro poarta deja coverul acestuia!

Evenimentul se numeste Instagramology (vezi siteul oficial) si va fi prezentat de 4 speakeri din zona: Alina Crancau, specialist PR online la Farmec, Dragos Alexa, Consultant Marketing si Branding, Marian Hurducas, Communication Manager la Respect Media, si fotograful Dragos Ludusan.

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie anul acesta. Stiti care este prima fotografie publicata pe instagr.am?

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments