Posted By Costin

Craciunul trecut


In ultimele 7 zile, clipul care a urcat in toate topurile a fost Wham! cu Last Christmas, oamenii devenind in perioada asta mai buni, insa si romantici. 🙂 Uitata pana in primele zile ale lui decembrie, melodia a mai adaugat inca app 1.4 milioane de mentionari pe Facebook, totalizand astazi peste 6.5 milioane.

“Descoperit” pe 25 decembrie 2009, clipul a strans pana in prezent aproape 33 de milioane de vizualizari pe Youtube, insa si 28k mesaje pe Twitter, precum si peste 1800 de preluari pe bloguri.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments