Posted By Costin

De cate ori ati simtit nevoia sa rasuciti ecranul unui laptop?


Ex-colegu’ Robert avea un DELL, daca imi mai aduc aminte bine, cu ecran care se putea roti. Mi-am adus aminte astazi, Lenovo lansand pe piata din Romania primele ultrabook-uri convetibile cu display tactil, IdeaPad Yoga (detalii) si ThinkPad Twist (detalii), laptopuri pe care le aveti in imaginile de mai jos. Frumusele, de altfel.

Ideea e ca nu-mi aduc aminte daca Robert a rotit de mai mult de 2 ori ecranul laptop-ului, de fiecare data facand-o spre amuzamentul si mirarea colegilor, intreprinderi care nu au durat mai mult de 30 de secunde pentru ca aveam treaba.

Inteleg ca exista o nisa, ori se doreste formarea unei obisnuinte de consum, cel mai probabil din ratiuni de diferentiere si marketing, insa, totusi, intrebarea din titlu ramane. Nu vi se pare un pic cam… inutil?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments