Posted By Costin

Dr. Oetker semneaza o premiera in blogosfera?


Dr. Oetker

Smart Plus a dat astazi un comunicat de presa in numele Dr. Oetker in care multumeste celor 38 de bloggeri care au participat in campania “Imbogateste aromele toamnei”, campanie desfasurata in perioada 20 august – 31 octombrie. Mi s-a parut dragut din partea lor :-).

Titlu CP: SCG mulțumește bloggerilor care s-au alăturat campaniei dezvoltate pentru Dr. Oetker, “Îmbogățește aromele toamnei”

Extras CP:

Nu mai puțin de 38 de bloggeri culinari din România au dat curs invitației SCG de a participa la campania Dr. Oetker, “Îmbogățește aromele toamnei”, desfășurată în perioada perioada 20 august – 31 octombrie.

Bloggerii au fost invitați să prăjiturească un tort sau o prăjitură cu Esențe și alte ingrediente Dr. Oetker, și să așeze povestea întregului proces de preparare pe blogul lor. Au postat apoi linkul acestui post în Social Media, atât pe contul lor personal de Facebook, cât și pe contul de Facebook al blogului lor. Campania din Social Media a înregistrat rezultate frumoase: peste 800 de Share-uri, mii de like-uri și comentarii.

In comunicat sunt amintitie urmatoarele bloggerite: Lia Mardale, Mirela Miclescu, Veronica Cretu (nota: Chrome spune ceva de malware!), Carp Loredana si Liana Filipas si Liana Toma.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments