Posted By Costin

Fotografie: Va place sa fotografiati scari?


Zilele trecute am descoperit un articol in care erau prezentate fotografii cu scari, aparent un subiect destul de cautat de catre fotografii din toata lumea. Personal, nu pot spune ca am atacat subiectul, insa imi aduc aminte de vreo 4 scari pe care l-am fotografiat de cand ma stiu cu un aparat foto in mana. Prima este scara din interiorul Arcului de Triumf din Paris, in urma cu vreo 10 ani, celelalte trei scari fiind achizitii recente, din 2012.

Este vorba despre doua scari celebre de la intrarea in Vatican pe care le-am fotografiat cu un Samsung Galaxy S3 (prima | a doua), scari pe care am avut prilejul sa le fotografiez odata cu excursia la Roma organizata de catre Nikon cu ocazia lansarii entry-level-ului Nikon D3200, cea de-a treia fiind din Budapesta, nu imi mai aduc aminte insa cladirea 🙂 (500px | 10 din Budapesta).

Articolul despre care va povestesc m-a atras din cauza faptului ca fotografia care il ilustra reprezenta una dintre cele doua scari pe care le-am fotografiat si eu in Vatican. Iata, comparativ, cele doua imagini. Din punct de vedere al calitatii, diferentele sunt mari :-), insa cea de-a doua inteleg ca e facuta cu Canon EOS 5D Mark III, o camera superba cu care m-am jucat in Istanbul (vezi Doua zile la Istanbul cu Canon EOS 5D Mark III).


Fotografia mea


sursa “furaciunii” 🙂

Mai jos am facut o selectie de 10 fotografii care mi-au placut cel mai mult dintre cele aproape 30 pe care le puteti gasi aici.

Voi ce scari ati fotografiat?
Lasati un comentariu cu link catre articolul de pe blog, imaginea de pe instagr.am, imaginea de pe Twitter, albumul/fotografia de pe Facebook (asigurati-va inainte ca e public/a pentru tot poporul :-)), Flickr, 500px.com, sau orice alta platforma online folositi pentru a posta fotografiile pe care le faceti.Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments