Ce bine arata FUJIFILM X-E1!


Ieri, FUJIFILM Corp. si F64 Studio au anuntat lansarea FUJIFILM X-E1, cea de-a doua camera foto cu obiective interschimbabile anuntata anul acesta de catre companie, prima fiind X-Pro1. Pentru putin marketing, va semnalez cei 16 megapixeli, 49 puncte de focus, Full HD (1920 x 1080) la 24fps, cadre panoramice si alte intreprinderi de acest gen, impachetate intr-un body care costa 4.399 lei, ori 6.199 lei, impreuna cu un borcanel de kit, de 18-55mm si F variabil.

Sarind peste pretul in fata caruia te inchini cu ambele maini si te intrebi ce nabab cumpara jucaria din imaginile de mai jos, ori peste faptul ca FUJI nu are decat 5 obiective pentru mirrorless-uri, plus o promisiune de inca 5 pentru 2013, camera arata chiar dragut. Mica si retro, cadoul cel mai potrivit de Mos Nicolae pentru o… nababă. Sa si-l faca, zic! 🙂

* observati cat de subtil scrie made in Japan, da? 🙂Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments