Posted By Costin

Google+ si Facebook vor sincronizarea fotografiilor de pe telefonul mobil


La Google+ fereastra este cea din imaginea alaturata. Situatie peste care, din graba, am sarit de 2 ori, chiar, instalandu-se linistit pe telefonul, camera foto, ori tableta pe care le aveam in teste.

Si guess what, prima bifa este aceea default. Si nu ai skip. La Facebook inca nu s-a propagat peste tot, mai astept, povestea pe Forbes si, oficial de 2 zile, in newsroom-ul Facebook.

Mi se pare cea mai intruziva mizerie pentru care o retea sociala incearca sa creeze obisnuinta de consum. Nu am nimic impotriva ideii de cloud, dimpotriva, insa sa-mi postez toate fotografiile pe care le fac cu telefonul, intr-un mod automat, pe Facebook, de exemplu, mi se pare too much, chiar si in condiile in care acestea sunt private.

Alte pareri?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments