Posted By Costin

Raport: Google Zeitgeist 2012


Vezi: Google Zeitgeist

Pentru ca am fost intrebat ce se intampla si la nivel international, dupa publicarea rezutatelor pentru Romania (vezi Ce cauta romanul pe Google?), iata mai sus un clip despre Google Zeitgeist pentru 2012.

Zeitgeist, germana pentru “starea de spirit a epocii”, este un raport care arata tendinte bazate pe cautari efectuate de catre internauti folosind motorul de cautare Google. Altfel, cele mai populare cautari pe Google la nivel international in 2012 au fost:

1. Whitney Houston
2. Gangnam style
3. Hurricane Sandy
4. iPad 3
5. Diablo 3
6. Kate Middleton
7. Olympics 2012
8. Amanda Todd
9. Michael Clarke Duncan
10. BBB12.

In documentul de mai jos gasiti informatii despre cautarile pe Google atat la nivel internationat, cat si pentru fiecare tara/regiune in care Google activeaza. Iar Google s-a pregatit frumos, impartind trendurile si cautarile pe diferite categorii de interes, de la filme si personalitati, pana la consumer electronics.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments