Posted By Costin

«iPad is disabled»: Ti-ai blocat iPad-ul. Ce faci? :-)


Bine, ca sa ajungeti la “iPad is disabled” trebuie sa parcurgeti cu sfintenie pasii 1. pus parola, 2. uitat parola si incercat adus aminte, 3. blocat ipad dupa 10 incercari la 1 minut, 5 minute, 10 minute, 15 minute, 30 de minute, o ora. Si gata.

Am gasiti aici un tutorial scurt, astfel incat toti berbecii ca mine, ori mioarele :-), sa-si recapete mult indragitul gadget, fara de care seara la TV ar fi ruinata irevocabil. In cazul in care nu stiti ce inseamna iCloud, varianta “If you have never synced your device with iTunes” e perfecta.

Istoria de mai jos incepe dupa ce ati conectat iPad-ul la un calculator, ati deschis iTunes si v-a aparut un mesaj prin care erati informati ca nu puteti accesa iPad-ul deoarece e parolat. Tehnologie inteligenta, domnule. 🙂

1. Scoateti cablul din iPad (lasati celalalt capat al cablului in calculator :-))
2. Apasati butonul Sleep/Wake button (cel de sus) pana cand va apare un slider rosu.
3. Inchideti iPad-ul cu ajutorul acelui slider rosu.
4. Introduceti cablul in iPad in acelasi timp in care tineti apasat butonul Home (cel de jos)
5. Luati mana de pe butonul Home atunci cand va apare ecranul de conectare la iTunes.

Pe calculator, iTunes va va anunta ca aveti conectat un iPad in modul recovery si ca puteti sa-l aduceti la valorile initiale apasand Restore. Adica exact ceea ce aveti nevoie, deoarece in maxim 10 minute mesajul de mai jos va va aduce zambetul pe buze :-).

iPad restaurat

Nota: Daca nu ai sincronizat iPad-ul cu iCloud inainte de razmerita de mai sus, poate va trebui sa stiti ca pierdeti tot. Imagini, clipuri video, texte din notes, aplicatii etc. Aplicatiile le gasiti totusi in AppStore in tabul Purchased. Spor la reinstalat. 🙂

PS. Realizez ca acestia sunt si pasii pe care ii poate face un hotz care palmeaza un iPad. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments