Posted By Costin

Cat de mult si-au dorit posesorii de iPhone 5 aplicatia Google Maps?


We’re excited for the positive reception of Google Maps for iPhone around the world. Congratulations to the Maps Team on the recognition for the passion and hard work they poured into it, for this release and over the last 7+ years.

Jeff Huber, Senior Vice President, Commerce & Local at Google

(continuarea aici)

Jeff Huber, Senior Vice President, Commerce & Local la Google, a anuntat pe Google Plus depasirea milestone-ului de 10 milioane de descarcari ale aplicatiei Google Maps compatibila si cu iPhone 5, milestone stabilit dupa doar 2 zile de la lansare. Recapitulam. 10 milioane, 48 de ore. Aparent, Apple Maps a fost o incrancenare monstruoasa de a lansa un produs prost, intr-o companie in care cuvantul “prost” nu prea ai cu ce sa-l asociezi.

Google Maps poate fi descarcata apasand pe butonul de mai jos.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments