Posted By Costin

m.cancan.ro, singurul dezechilibru din topul celor mai vizitate mobisite-uri din .ro


Vezi intai Premiera: rol.ro, in top 3 cele mai vizitate site-uri din Romania auditate de BRAT.

In ceea ce priveste topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania, luna noiembrie a fost o luna in care 7 din 10 mobisite-uri si-au pastrat pozitia, iar din punct de vedere al traficului, 5 au stagnat, 4 au crescut frumos, iar un site a scazut 35%, ceea ce, la aceste volume, a insemnat peste 705.000 vizite.

Asa cum se poate vedea si in tabelul de mai jos, m.cancan.ro este site-ul care a pierdut atat pozitia cu greu obtinuta, cat si o treime din trafic, lasand loc atat m.stirileprotv.ro, cat si mobisite-ului televiziunii din cladirea Willbrook, sa se apropie iarasi de primele doua mobisite-uri din top, aflate acolo parca din totdeauna.

Pentru cine este interesat de istoric, arhiva topurilor lunare ale celor mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania auditate de catre BRAT / SATI este disponibila in cadrul etichetei Top 10 SATI mobisite-uri.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments