Posted By Costin

Care sunt cele mai populare mesaje pe Twitter in 2012?


Tiwtter a publicat cateva sectiuni in cadrul 2012 on Twitter despre care am amintit aici, una dintre acestea fiind dedicata mesajelor de pe Twitter cu cel mai mare impact asupra utilizatorilor din punct de vedere al RT-urilor (retransmiterea tweet-ului) si adaugarea la mesaje favorite.

Primul este tweet-ul presendintelui Statelor Unite ale Americii dat in urma aflarii rezultatelor alegerilor de anul acesta, tweet ce includea o imagine care nu mai are nevoie de nicio remarca, alta decat faptul ca e, cred, una dintre cele mai studiate fotografii ale lui Barack Obama.

Vezi expresia fetei, pozitia mainilor pe spatele lui Michele Obama, calmul gestului (niciun muschi nu e incordat pe maini, de exemplu), calmul fetei etc. Este o fotografie perfecta, altfel nu cred ca a fost neaparat foaaaaarte departe de Geoana al nostru la aflarea vestii. 🙂

Fotografia, alaturi de mesajul “4 more years”, a strans 810.000 de RT-uri si 300.000 de persoane care au adaugat tweet-ul la mesajele favorite. Comparativ, daca e sa ne gandim la un RT ca la un vizitator unic, doar RT-urile ar reprezenta traficul pe care il face gandul.info intr-o saptamana intreaga (sursa SATI.ro).

Cel de-al doilea mesaj popular pe Twitter este un tribut adus de catre Justin Bieber unei fetite de 6 ani care a decedat din cauza unei forme rare de cancer. Mesajul “RIP Avalanna. i love you” a fost dat mai departe de peste 220.000 de urmaritori ai cantaretului si adaugat la mesaje favorite de catre peste 100.000 de persoane.

Pentru mai multe detalii, precum si alte mesaje care le urmeaza in top pe cele doua prezentate mai sus gasiti pe Golden Tweets.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments