Posted By Costin

ProTV, continut pe bani


Spre rusinea mea :-), nu am stiut asta, de exemplu, decat in urma unei cautari pe Google. Bine, nici nu stiu cat e de adevarata istoria (ca cifre), insa din cate am citit ieri pe pagina de Facebook Romtelecom, ProTV cere totusi bani companiilor de cablu.

Imi sunt clare doua lucruri. a) Se pot scrie 1000 de scenarii pe tema asta, rezolvarea scandalului o va face un excel comun care sa slujeasca intereselor de business ale ambelor companii. b) bine e sa fii #1. iti permiti sa iei bani* din toate directiile, fie ca acest lucru inseamna consumator (limitat, de moment, la sms si voyo in toate formele lui), publicitate, ori companiile de cablu.

* simultan 🙂

Pana la rezolvare, ramanem cu asta:

Având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România și VH1. (aici)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments