Posted By Costin

Evenimente: Ne vedem la Paraul Rece!


* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

Acest sfarsit de saptamana marcheaza si finalul evenimentelor dedicate Media Sociale din Romania, dupa cum remarca si Alex, pe marketing20.ro. Asadar, cei mai bloggeri dintre bloggerii din Romania vor sta fata in fata cu brandurile la Paraul Rece, urmand un program care imbina utilul cu placutul, de la conferinte si training-uri pana la Vocea Blogosferei, continuarea la B-Factor-ul de duminica seara :-).

Companiile care vor lua pulsul blogosferei la final de an, la Social Media Snow Camp, caci despre acest eveniment organizat de catre Revista Biz este vorba, sunt Danone, Staropramen (nu v-am mai povestit, insa am acasa o super boxa dintr-o sticla de bere Staropramen, editie limitata, ofcorsea :-)), Gemanos, Michelin, Afi Palace, Ford, Cosmote si Coca-Cola.

Evenimentul incepe de joi si tine pana duminica, iar cei interesati se pot inscrie aici. In cazul in care sunteti curiosi ce s-a intamplat la editiile anterioare, va invit sa rasfoiti eticheta Social Media Camp, si asta pentru ca am impresia ca nu am scapat decat un singur eveniment al seriei, deci informatiile sunt la zi. Iarta-ma, Marta! 🙂

Ne vedem!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments