Posted By Costin

Rovinieta, prin sms, la Orange Romania


Incepand de maine, Orange Romania si CNADNR, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, lanseaza in premiera pentru Romania primul sistem de plata a rovinietei cu telefonul mobil. Aceasta este disponibila pentru cea mai mica durata de valabilitate corespunzatoare fiecarei categorii de vehicule de la A la F.

Astfel, solicitarea unei roviniete se face printr-un sms la 7500, care contine numarul de inmatriculare si litera corespunzatoare categoriei rovinietei pentru tipul de vehicul, valabilitatea fiind de 7 zile pentru A si B, si o zi pentru C, D, E si F. Preturile sunt disponibile aici.

* lista categoriilor este disponibila aici, pagina fiind, de fapt, un serviciu lansat in iulie cu ajutorul caruia se poate verifica valabilitatea unei roviniete, dupa numarul de inmatriculare al masinii si dupa seria de sasiu.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments