Posted By Costin

Se cauta 3 bloggeri pentru 8 zile de tabara de fotografie in Austria!


In perioada 12-20 ianuarie 2013, Foto Union organizeaza cea de-a III-a Tabara de fotografie pentru bloggeri, de aceasta data in Austria, la Niedernsill. 13 au fost alesi deja, ii puteti gasi listati aici, insa am mai avea nevoie de 3 bloggeri talentati care sa completeze Komandamentul de Iarna :-).

Asadar, cele 3 locuri vor fi ocupate in urma unui concurs.

Tema concursului este foarte simplă: convinge-ne printr-un post pe blogul tău că eşti suficient de talentat să realizezi prin cuvinte şi imagini o descriere a unui loc. A oricărui loc, fie că e vorba de o tarabă din piaţa Obor sau de o cabană din Alpi. Postarea trebuie să conţină la final următoarea precizare:

Text înscris în concursul Komandamentul de iarnă – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental, Opel, Anagrama.

Trimite linkul cu postarea pe [email protected] şi urmăreşte blogul Foto Union sau hashtag-ul #komandament pentru a afla dacă eşti unul dintre cei 3 câştigători ai un loc gratis în TFB3.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments