Posted By Costin

ZorileStore.ro, pregatiri pentru Craciun


Dupa Black Friday si cu un homepage imbracat deja in haine de iarna, zorilestore.ro anunta pentru Craciun reduceri intre 20 si 60% la articole de toamna-iarna (inclusiv colectia 2012), perioada ofertelor speciale fiind intre 17 si 20 decembrie 2012.

ZorileStore.ro de sarbatori

Mai mult decat atat, compania a lansat si o aplicatie pe Facebook, aplicatie cu ajutorul careia se vor oferi prin tragere la sorti 20 de premii constand in articole de pe ZorileStore.ro. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti un produs (valoare maxima 500 de lei), sa il mentionati in aplicatie, alaturi de o scurta motivatie de ce vi-l doriti.

Aplicatia este disponibila aici, concursul avand aceeasi perioada ca cea a ofertelor speciale, 17-30 decembrie. In data de 31 decembrie, cei 20 de castigatori vor fi anuntati pe pagina de Facebook a magazinului online: www.facebook.com/ZorileStore.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments