Posted By Costin

15 minute în care o să râdeti ca niciodată!


Va promit asta :-).

Cineva cu timp si rabdare, a publicat pe 27 decembrie un clip denumit Ultimate Fails Compilation 2012 || Best Fails of the Year!, clip ce contine cateva zeci de secvente care, indiferent de starea in care va aflati, va vor face sa radeti chiar si cu lacrimi, pe alocuri :-).

* vezi si canalul de Youtube FailArmy, pentru compilatii lunare 🙂

Clipul a inregistrat in doar 7 zile peste 22.260.000 vizualizari pe Youtube (aproape 3.2 milioane vizualizari pe zi), beneficiind insa de peste 382.000 mentiuni pe Facebook, peste 12.000 mesaje pe Twitter si 170 posturi pe bloguri din intreaga lume.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments