Posted By Costin

55 de remake-uri romanesti de filme, in finala competiei “Done In 60 Seconds”


Duminica s-au incheiat inscrierile pentru Done In 60 Seconds, competitia de scurtmetraj parte a festivalului Jameson Empire Awards. In finala au ajuns 55 de remake-uri romanesti pe care le puteti vedea si vota prin like pe canalul de YouTube al competitiei pana pe 20 februarie.

Clipul de mai jos mie imi place maxim!

Castigatorii de la nivel local vor fi alesi de catre juriul profesionist impreuna cu publicul larg, care voteaza prin Like pe YouTube. Fiecare calificativ conteaza in proportie de 50% din nota finala. Castigatorul premiului I va primi 2.000 de euro si o excursie la Londra, la Finala Globala Jameson Empire Done In 60 Seconds de pe 22 martie, castigatorul premiului II – 1.500 de euro, iar castigatorul premiului III – 1.000 de euro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments