Posted By Costin

Anul gigantilor? Lenovo lanseaza o tableta de 27 de inci


Dupa Huawei, cu telefonul cu cel mai mare ecran din lume, Lenovo a anuntat la CES IdeaCentre® Horizon, o tableta cu ecranul de 27 de inci si groasa de 1 inci, multipoint (10 puncte), optimizata pentru Windows 8. Asa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, tableta poate fi pozitionata si vertical si folosita ca un calculator normal, atasandu-i-se o tastatura si un mouse.

Tableta poate veni cu un procesor Intel Core i7, cu pana la 8GB memorie DDR3, pana la 1TB spatiu de stocare pe disk, un webcam integrat 720p HD, conector USB 3.0, card reader 6in1 si HDMI. Parti proaste? Bateria tine 2 ore si cantareste 8 kilograme.

The 27 inch IdeaCentre® Horizon is the first of its kind, allowing two or more people to interact with the device at the same time. For families and consumers, Horizon brings the flexibility to use it as a highly-powered, highly-productive widescreen desktop or lay it flat for an immersive, totally unique game-playing and “edutainment” experience.

Iata si descrirea produsului, plus specificatii.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments